Academy

Onze academy modules geven mensen de mogelijkheid onze methodische werkvormen toe te passen in de eigen professionele en persoonlijke omgeving.

Module

Ontdek Jezelf Op Je Bord

De module ‘Ontdek Jezelf Op Je Bord’ geeft elke deelnemer tools om in te zetten bij het bespreekbaar maken van diverse dilemma’s. Je krijgt meer inzicht en bewustwording in gedrag. Deze tool is zeer geschikt om op een ethische en verantwoorde manier gedragsveranderingen bij jezelf of een ander te bewerkstelligen.

Module

Autisme Op Je Bord

De module ‘Autisme Op Je Bord’ geeft jou als deelnemer de juiste handvaten om met de doelgroep zelf en de directe betrokkenen op een verantwoorde en neutrale manier in gesprek te gaan over wat de diepdoordringendheid van het autisme nu precies inhoudt.

Module

Begaafdheid Op Je Bord

De module ‘Begaafdheid Op Je Bord’ geeft jou als deelnemer de juiste handvaten om met de doelgroep zelf en de directe betrokkenen op een verantwoorden en neutrale manier in gesprek te gaan over wat de diepdoordringendheid van begaafdheid nu precies inhoudt.

Module

Alles Op Je Bord

Vind jij het lastig kiezen uit ons opleidingsaanbod en wil je kennismaken met alle modules? Goed nieuws! Met onze totaalmodule ‘Alles Op Je Bord’ geniet je voordelig van alle methodische werkvormen die wij jou kunnen bieden.

Bestel ons product

Direct aan de slag met Ontdek Jezelf op Je Bord?

Ontdek Jezelf Op Je Bord ondersteunt jou om te onderzoeken welke behoeften en waarden schuilgaan onder gedrag. Dit inzichtelijk maken kan zorgen voor meer begrip bij de omgeving, bewustwording bij de persoon in kwestie en geeft gelegenheid om, in plaats van een regel op gedrag, een alternatief te formuleren, (een andere manier van gedrag te verzinnen) dat nog wel in de behoeften en/ of waarden van het individu voorziet, maar beter passend is binnen de context of omstandigheid waarin iemand zich bevindt. De kans op herhalend gedrag neemt hiermee af.

€ 86,50 incl. btw

Over Extrass

Extrass is een trainings- en opleidingsbureau dat werkend Nederland bezielt te verbinden met zichzelf, de ander en de organisatie. Wij bieden doorgrondende trainingen op het gebied van gedrag aan de hand van bewezen methodische werkvormen.

Het bewerkstelligen van erkenning voor ieders denken, voelen, willen en doen. Met als gevolg dat het innerlijk elkaar vindt, wanneer ego’s zich van elkaar afkeren. Dat is ons doel.

Bekijk ons
volledig aanbod

Bekijk ons
volledig aanbod

Incompany

Onze incompany trainingen zijn gefocust om mensen in verbinding te zetten met hunzelf en met de ander middels doorgrondende methodieken op het gebied van gedragsverandering.