Start onze module
Ontdek Jezelf Op Je Bord

Lijkt het je geweldig om net als wij een verbindende training te geven in het goed gebruik van Ontdek Jezelf Op Je Bord? Volg dan onze academy module ‘Ontdek Jezelf Op Je Bord’. Als trainer ondersteun je mensen hun gedrag te veranderen, zodat ze in de praktijk toepassen wat ze in de training leren. De academy ‘Ontdek Jezelf Op Je Bord’ is zinvol voor iedereen die anderen wil ondersteunen bij communicatie en reflectie.

Ontdek Jezelf Op Je Bord is een fijne tool om in te zetten bij het bespreekbaar maken van dilemma’s. Meer inzicht en bewustwording over wat bepaalde gedragingen en/of keuzes met iemand doet en wat dit bij de ander oproept.

De opleiding in het kort

De module wordt bij ons op locatie en incompany aangeboden. De module duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur inclusief 1 uur lunchpauze.

Er is geen specifieke doelgroep bepaald voor deze module. Het niveau waarop de module wordt verzorgd is HBO.

Voor inschrijving aan deze module gelden geen vooropleidingseisen.

Er is geen vrijstellingenbeleid van toepassing op deze module.

Zijn er momenteel géén trainingen gepland op basis van open inschrijving? Maar ben je wel geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor een training te bespreken. 

Wat leer je?

Wat verkrijg je?

Schrijf je in voor deze module

€ 440,-
vrijgesteld van btw

Extrass is NBBI geaccrediteerd, met exclusieve korting voor NBBI leden.
https://www.nbbi.eu/opleidingen

Bestel ons product

Direct aan de slag met Ontdek Jezelf op Je Bord?

Ontdek Jezelf Op Je Bord ondersteunt jou om te onderzoeken welke behoeften en waarden schuilgaan onder gedrag. Dit inzichtelijk maken kan zorgen voor meer begrip bij de omgeving, bewustwording bij de persoon in kwestie en geeft gelegenheid om, in plaats van een regel op gedrag, een alternatief te formuleren, (een andere manier van gedrag te verzinnen) dat nog wel in de behoeften en/ of waarden van het individu voorziet, maar beter passend is binnen de context of omstandigheid waarin iemand zich bevindt. De kans op herhalend gedrag neemt hiermee af.

€ 86,50 incl. btw

Over Extrass

Extrass is een trainings- en opleidingsbureau dat werkend Nederland bezielt te verbinden met zichzelf, de ander en de organisatie. Wij bieden doorgrondende trainingen op het gebied van gedrag aan de hand van bewezen methodische werkvormen.

Het bewerkstelligen van erkenning voor ieders denken, voelen, willen en doen. Met als gevolg dat het innerlijk elkaar vindt, wanneer ego’s zich van elkaar afkeren. Dat is ons doel.

Alle academy modules

Module

Autisme Op Je Bord

Autisme Op Je Bord is een spreekstuk dat uitnodigt om op interactieve wijze met elkaar in gesprek te gaan over de manier waarop het autisme zich manifesteert en hetgeen hieraan ten grondslag ligt.

Module

Begaafdheid Op Je Bord

De module Begaafdheid Op Je Bord helpt je zonder oordeel en transparant te kijken. Je gaat op creatieve wijze onderzoeken wat eigen is voor de persoon in kwestie.

Module

Alles Op Je Bord

Vind jij het lastig kiezen uit ons opleidingsaanbod en wil je kennismaken met alle modules? Goed nieuws! Met onze totaalmodule ‘Alles Op Je Bord’ geniet je voordelig van alle methodische werkvormen die wij jou kunnen bieden.