Start onze module
Alles Op Je Bord

Niet kiezen is ook een keuze! Met ons totaalpakket Alles Op Je Bord is kiezen dus niet nodig. Je geniet namelijk voordelig van alle academy modules in één.

De methodische werkvormen zijn inbegrepen. Voor elke gevolgde en met goed resultaat behaalde module ontvang je een certificaat van deelname. Beschikbare datums en locaties vind je in de webshop bij de betreffende producten. Geef je voorkeursdatums aan door middel van een mail naar info@extrass.nl.

Wat verkrijg je?

Elke module is inclusief lunch

De all-in prijs

€ 1870,-
vrijgesteld van btw

Bij aanschaf van het totaalpakket geniet je een aantrekkelijke pakketkorting ter waarde van € 470,00. 

Daardoor betaal je slechts € 1870,00 in plaats van € 2340,00.

Alle modules zijn SKJ geaccrediteerd.

Bestel ons product

Direct aan de slag met Ontdek Jezelf op Je Bord?

Ontdek Jezelf Op Je Bord ondersteunt jou om te onderzoeken welke behoeften en waarden schuilgaan onder gedrag. Dit inzichtelijk maken kan zorgen voor meer begrip bij de omgeving, bewustwording bij de persoon in kwestie en geeft gelegenheid om, in plaats van een regel op gedrag, een alternatief te formuleren, (een andere manier van gedrag te verzinnen) dat nog wel in de behoeften en/ of waarden van het individu voorziet, maar beter passend is binnen de context of omstandigheid waarin iemand zich bevindt. De kans op herhalend gedrag neemt hiermee af.

€ 86,50 incl. btw

Over Extrass

Extrass is een trainings- en opleidingsbureau dat werkend Nederland bezielt te verbinden met zichzelf, de ander en de organisatie. Wij bieden doorgrondende trainingen op het gebied van gedrag aan de hand van bewezen methodische werkvormen.

Het bewerkstelligen van erkenning voor ieders denken, voelen, willen en doen. Met als gevolg dat het innerlijk elkaar vindt, wanneer ego’s zich van elkaar afkeren. Dat is ons doel.

Alle academy modules

Module

Ontdek Jezelf Op Je Bord

De module ‘Ontdek Jezelf Op Je Bord’ geeft elke deelnemer tools om in te zetten bij het bespreekbaar maken van diverse dilemma’s.

Module

Autisme Op Je Bord

Autisme Op Je Bord is een spreekstuk dat uitnodigt om op interactieve wijze met elkaar in gesprek te gaan over de manier waarop het autisme zich manifesteert en hetgeen hieraan ten grondslag ligt.

Module

Begaafdheid Op Je Bord

De module Begaafdheid Op Je Bord helpt je zonder oordeel en transparant te kijken. Je gaat op creatieve wijze onderzoeken wat eigen is voor de persoon in kwestie.