Over ons

Erkend in verbinden en verbindt door erkenning

Wij zijn Extrass. Een trainings- en opleidingsbureau dat werkend Nederland bezielt te verbinden met zichzelf, de ander en de organisatie. Wij bieden doorgrondende trainingen op het gebied van gedrag aan de hand van onze steeds zichzelf bewijzende methodische werkvormen. Het bewerkstelligen van erkenning voor ieders denken, voelen, willen en doen. Met als gevolg dat het innerlijk elkaar vindt, wanneer ego’s zich van elkaar afkeren. Dat is ons doel.

Ontdek ons team

Ralf Jacobs

Trainer, verbinder en eigenaar

‘‘Het meest bijzondere aan mijn werk is dat ik bevoorrecht ben om met veel mensen ‘echt contact’ te maken vanuit een ware hartsverbinding. Ik vind het prachtig om met mensen aan het werk te zijn om patronen zichtbaar te maken en middels de onderliggende waarden, drijfveren en behoeften groei en ontwikkeling binnen een individu, een team en/of een organisatie te bewerkstelligen. Ik geniet ervan om organisaties, teams en individuen te helpen bij ontwikkelingsvraagstukken. Bewustwording is een ontdekkingstocht die een groter geheel dient.’’

Ramon Roks

Trainer, verbinder en eigenaar

‘‘Het doorgronden van iemands gedrag, het mogen erkennen van iemands zijn en het stimuleren van ontwikkeling binnen individuen, teams en organisaties. Dat vind ik het bijzondere aan mijn werk. Bovendien draagt het rendement van iemands ontwikkeling altijd weer een steentje bij aan een groter goed. Dat aanstekelijke resultaat, daar kom ik elke dag met plezier mijn bed voor uit.’’

Aanbod

Incompany

Onze incompany trainingen zijn gefocust om mensen in verbinding te zetten met hunzelf en met de ander middels doorgrondende methodieken op het gebied van gedragsverandering.

Academy

Onze academy modules geven mensen de mogelijkheid onze methodische werkvormen zelf toe te passen in de eigen professionele en persoonlijke omgeving.