Training
Specialisaties

Onze gespecialiseerde trainingen

Wij bieden gespecialiseerde trainingen aan op het gebied van Deep Democracy, Organisatieopstellingen, Beroepsethiek en DiSC. 

Methodische werkvormen

Aan de hand van gevarieerde en bewezen methodische werkvormen reflecteren wij op gedrag in samenwerking, interveniëren we bij gedoe en faciliteren we teamontwikkeling. 

Maatwerk

Onze specialisatie trainingen worden telkens vooraf met de opdrachtgever samengesteld en besproken. Zo kunnen wij altijd een op maat afgestemd scholingstraject aanbieden. Wij werken praktijkgericht met bestaande en relevante casussen uit de organisatie.

Deep Democracy

Organisatieopstellingen

Beroepsethiek

Interesse in deze training?

Vraag dan direct een offerte bij ons aan

Over Extrass

Extrass is een trainings- en opleidingsbureau dat werkend Nederland bezielt te verbinden met zichzelf, de ander en de organisatie. Wij bieden doorgrondende trainingen op het gebied van gedrag aan de hand van bewezen methodische werkvormen.

Het bewerkstelligen van erkenning voor ieders denken, voelen, willen en doen. Met als gevolg dat het innerlijk elkaar vindt, wanneer ego’s zich van elkaar afkeren. Dat is ons doel.

Alle trainingen

Training

Team Development

In deze training focussen we op verbinding en erkenning voor het individu en binnen het team. Als er namelijk verbondenheid ontstaat in een team, ligt er een fundamentele basis voor verbinding met de klant. Binnen de trainingen richten we ons specifiek op de waarden en behoeften van alle partijen: Het individu, het team, de organisatie en de klant.

Training

Management Development

Een leidinggevende heeft de sleutel tot succes in handen om het gedrag van medewerkers positief te beïnvloeden. Wij leren leidinggevenden de positieve intentie van de medewerkers binnen het team in verbinding te zetten en duurzaam te onderhouden. Binnen de trainingen richten we ons op de positie van de leidinggevende en hoe hij of zij op een effectieve wijze deze positie binnen de organisatie kan bepalen.

Training

Specialisaties

Wij bieden incompany trainingen aan op het gebied van Deep Democracy, Organisatieopstellingen, Beroepsethiek en DiSC. Deze trainingen worden telkens vooraf met de opdrachtgever samengesteld en besproken. Zo kunnen wij altijd een op maat afgestemd scholingstraject aanbieden. Wij werken praktijkgericht met bestaande en relevante casussen uit de organisatie.